Kertészetünk

Mint minden évben, idén is megkezdtük a saját termesztésű, téli tárolásra is alkalmas burgonya vásárlóbarát áron való értékesítését. Jó pincében 1 évig is eltartható.

Fajta: Bellarosa
Aktuális árakról és kiszerelésekről érdeklődjön telefonos elérhetőségünkön!

Az árak a kertészet telephelyén és a Sparral szembeni árusítóhelyen is érvényesek. Megközelítéshez használják az internetes útvonaltervezőt és helymeghatározót. A Google keresőbe a “Sáfrány Kertészet” szöveget kell beírni. Ehhez a hirdetéshez térképet is csatolunk, melyen bejelöltük a Nyírbátor Pócsi utcáról idevezető útvonalat.

Nyitvatartás:

Telephelyünkön hétfőtől szombatig telefonos egyeztetés után tudjuk fogadni vásárlóinkat. Esőmentes napokon szombaton 7:30-11:00 óráig a nyírbátori Spar üzlettel szemben a füves parkoló területen árusítunk. Amikor a Sparnál vagyunk a telephelyi értékesítés szünetel.

Vasárnap: ZÁRVA

Telefonszám: 06706601417
  06304108271

Előrendelésre, felíratkozásra is van lehetőség, mint az a korábbi években is szokásos volt. A burgonyánk homokon termett, rendkívül finom ízű, főzésre, sütésre egyaránt kiválóan alkalmas. Ízét nem rontják növényvédő szerek. A TERMESZTÉS SORÁN MÉRGEZŐ GOMBAÖLŐSZEREKET NEM HASZNÁLUNK. Speciális, kimagasló szakértelemmel termesztjük a burgonyát. Vigyázunk mind a magunk, mind a vásárlóink egészségére.

A telephelyre érkezéskor a kürt megszólaltatása egyszer. Az árak és a nyitvatartási időszak megváltoztatásának jogát fenttartjuk.

Homoki zöldségtermesztő gazdaságban ízletes Bellarosa burgonyát, és extra édes görögdinnyét termesztünk ökológiai szemlélettel. A termesztést okleveles kertészmérnök irányítja és végzi, ez garantálja a szakszerű és a lehető legjobban a környezetet kímélő termesztéstechnológiát.

Kis méretű burgonyánk
Nagy méretű burgonyánk
Eljutás a Kertészet telephelyére